Nieuws


HPE kondigt SecureData Mobile aan

Verzamelwoede applicaties 'alarmerend'

Hewlett Packard Enterprise heeft deze week de RSA Conference in San Francisco aangegrepen voor een reeks aankondigingen op het gebied van cybersecurity. Zo kondigde het bedrijf een nieuw referentie-architectuur en nieuwe producten voor de beveiliging van mobiele data aan.

De HPE Cyber Reference Architecture biedt oplossingen voor de meest complexe cybersecurityuitdagingen in cloud, mobility, Machine-to-Machine (M2M) en Internet of Things (IoT).

“De HPE Cyber Reference Architecture biedt organisaties een veerkrachtig framework en maakt gebruik van 350 verschillende security architecture designs”, aldus Art Wong, senior vice president, HPE Security Services van Hewlett Packard Enterprise. “Het voldoet aan de kerncomponenten en -initiatieven die nodig zijn om beveiliging in te bouwen en aanvallen te stoppen.”

Mobile security
HPE onthulde ook resultaten uit onderzoek waaruit blijkt dat meer dan de helft van de mobiele applicaties alarmerende hoeveelheden gebruikersdata verzamelt, terwijl niet de benodigde stappen worden genomen om deze gevoelige informatie te beschermen.

Om organisaties te helpen bij het inbouwen van security voor mobiele applicaties kondigde HPE SecureData Mobile aan. Dit is een end-to-end-data-encryptieoplossing om gevoelige informatie te beschermen in mobiele omgevingen. Het product zorgt ervoor dat organisaties datasecurity kunnen inbouwen in hun mobiele applicaties om zo de data te beschermen gedurende de volledige levenscyclus - in rust, in beweging en in gebruik. Het breidt security uit tot ver buiten de traditionele technologieën als TLS, VPN en storage-encryptie. Ook maakt het gebruik van HPE Format-Preserving Encryption, een gestandaardiseerde encryptie om alleen minimale modificaties te maken op bestaande applicaties, terwijl databeveiliging plaatsvindt op mobiele applicaties en mobiele aankopen.

 


Lees meer over