Nieuws


Software Check Point stelt mobiele data veilig

Sandblast Agent beveiligt endpoints

Check Point Software Technologies kondigt vandaag Check Point SandBlast Agent aan. Deze software is ontwikkeld om endpoints en de daarop opgeslagen data veilig te stellen waar deze zich ook bevinden.

SandBlast Agent past de bescherming rechtstreeks op het endpoint toe om geavanceerde aanvallen, bijvoorbeeld via e-mail, media en webgebaseerde dreigingen als spear phishing, te detecteren en te blokkeren. De software detecteert verdachte activiteit op geïnfecteerde apparaten, blokkeert pogingen om bedrijfsgevoelige data te verkrijgen en zet geïnfecteerde endpoints in quarantaine om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt.

Daarnaast is SandBlast Agent volledig compatibel met geïnstalleerde applicaties. Hierdoor kunnen werknemers gebruikmaken van opgeschoonde, veilige documenten in gangbare formaten die grondig geanalyseerd zijn.

Geavanceerde forensics
Check Point Sandblast Agent is gebaseerd op SandBlast, de geavanceerde perimeter-security en zero-day-technologie van Check Point, en heeft minimale impact op de lokale prestaties. Naast proactieve bescherming middels sandboxing- en threat extraction-technologie, biedt SandBlast Agent ook geavanceerde forensics die de analyse van beveiligingsincidenten automatiseert. Hierdoor kunnen organisaties adequaat reageren op zowel actuele als toekomstige dreigingen.

Check Point SandBlast Agent is per direct beschikbaar.


Lees meer over