Nieuws


Waardering voor Project 366

GDI Foundation wint SURF Security Award

De SURF Security Award gaat dit jaar naar de GDI Foundation. Victor Gevers en Vincent Toms ontvangen de prijs voor hun zoektocht naar kwetsbaarheden in IT-systemen, een zoektocht waarvan we hier op SecurityVandaag maandelijks verslag doen.

De jury vond het vooral bijzonder dat Victor Gevers zijn baan heeft opgezegd om zich volledig op GDI Foundation te kunnen richten. Hierdoor kan hij zonder eigenbelang werken aan een veiliger internet. De jury wil met de toekenning van de award een aanmoediging geven om het goede werk van GDI Foundation voort te zetten.

Wim Biemolt, voorzitter van de jury: "Het is belangrijk dat organisaties als GDI Foundation kwetsbaarheden vinden en die doorgeven aan de betreffende organisaties. Door het gebruik van responsible disclosure wordt ervoor gezorgd dat deze kwetsbaarheden niet misbruikt kunnen worden. De keuze van Victor Gevers om zich hiervoor volledig vrij te maken is bijzonder en moet worden ondersteund.”

Verder lezen?

Log in en lees verder of maak hier uw persoonlijk profiel aan en ontvang als eerste het laatste securitynieuws. Speciaal voor u geselecteerd!

Dit veld is verplicht
Vul een geldige e-mailadres in
Dit veld is verplicht