Klantcase


Carlos Cordova Niewold, Ingenico ePayments:

‘Een securitycultuur begint in de boardroom’

De Franse Ingenico Group levert betaaloplossing aan 160.000 handelaars wereldwijd. “De ‘merchant’ en de klant goed beschermen, dat is bij ons ‘key’”, aldus Carlos Cordova Niewold, Vice President Information Security Management bij Ingenico ePayments. Dat kan volgens Cordova Niewold alleen door security af te stemmen op de risico’s. “Ik wil af van het compliance-denken, want dat borgt de security niet voldoende.”

“Wij leven van transacties”, zo vat Carlos Cordova Niewold de activiteiten van Ingenico Group kort en bondig samen. Die transacties kunnen mobiele betalingen zijn, of transacties die tot stand komen door het aanbieden van een betaalpas aan een terminal. Daarnaast maakt Ingenico Group nieuwe manieren van betalen mogelijk, zoals contactloos betalen. Cordova Niewold met een knipoog: “Voor de toekomst zou je kunnen denken aan ‘je knikt en je betaalt’, ‘je loopt ergens langs en je betaalt’, et cetera.”

Verder lezen?

Log in en lees verder of maak hier uw persoonlijk profiel aan en ontvang als eerste het laatste securitynieuws. Speciaal voor u geselecteerd!

Dit veld is verplicht
Vul een geldige e-mailadres in
Dit veld is verplicht