Column


3 vragen aan… Cindy Segond von Banchet

‘Een gezonde dosis paranoia houdt me scherp’

Cindy Segond von Banchet heeft vertrouwen in de toekomst van cybersecurity. De major accountmanager banking & finance bij Check Point verwacht dat publieke en private partijen steeds meer samen zullen optrekken in de strijd tegen cybercrime. “Het delen van threat intelligence en het bundelen van krachten staat centraal.”

Waar ligt u wakker van?
“Heel veel, als het om cybersecurity gaat. En het is ook enigszins inherent aan mensen die werkzaam zijn in de cybersecurity-industrie, denk ik. Een gezonde dosis paranoia houdt een securityprofessional scherp. Ik bedenk me weleens: wat als een kwaadwillende hacker vannacht ineens de sluizen van de Deltawerken op afstand kan bedienen, ze één voor één opengooit en zo heel Nederland onder water kan laten lopen? Of wat nu als ik morgenochtend wakker word, mijn Twitter-account gehackt blijkt te zijn en er allerlei nare tweets uit mijn naam de wereld in worden gebroadcast?

Verder lezen?

Log in en lees verder of maak hier uw persoonlijk profiel aan en ontvang als eerste het laatste securitynieuws. Speciaal voor u geselecteerd!

Dit veld is verplicht
Vul een geldige e-mailadres in
Dit veld is verplicht