Column


#InfosecurityNL

Digitalisatie, cloud en een koe?

Wat is hot en trending op Twitter? In deze rubriek brengt SecurityVandaag iedere week in kaart wat het ‘beveiligingssentiment’ in deze digitale kletshoek is. Dit keer: #InfosecurityNL.

#InfosecurityNL verwijst uiteraard naar de beurs Infosecurity.nl die op 2 en 3 november weer plaatsvond in de Utrechtse Jaarbeurs. Op Twitter werden de hashtags ‘infosec’, ‘infosecurity’ en ‘infosecuritynl’ vooral ingezet om vragen als ‘teasers’ over de volgers uit te storten. Die mochten de antwoorden dan zelf in de Domstad gaan ophalen op de beursvloer of in een van de seminarzalen.

Zo kietelde @gillroy zijn volgers met de vraag ‘hoe blus je tegenwoordig een digitale brand?’. F5_Benelux gooide het over de onheilspellende boeg: “Is uw firewall de zwakke schakel in een SSL-wereld?” @Telindus_NL maakte het in dit digitale vragenuurtje wel heel erg bont. “Digitalisatie, cloud en een koe; wat heeft dit met elkaar te maken?”

Verder lezen?

Log in en lees verder of maak hier uw persoonlijk profiel aan en ontvang als eerste het laatste securitynieuws. Speciaal voor u geselecteerd!

Dit veld is verplicht
Vul een geldige e-mailadres in
Dit veld is verplicht