Achtergrondartikel


Thijn Moons, Domain Manager Network Services bij Nutreco:

‘De uitdaging is om alles onder controle te houden’

Hoe behoud je met een relatief klein IT-team van zo’n tweehonderd mannen en vrouwen de controle over een snelgroeiende organisatie die met elfduizend medewerkers actief is in meer dan 35 landen? Door het neerzetten van een wereldwijde standaard voor IT, zo is de overtuiging van Thijn Moons, bij Nutreco Domain Manager Network Services. “Dan moet je wel oplossingen bedenken die overal werken en overal leverbaar zijn. Dat was ook een belangrijk criterium bij de keuze voor de e-mailsecurity-oplossing die we nu gebruiken.”

“We groeien flink”, zegt Moons met een knipoog als we hem spreken op de vestiging van Nutreco in het Noord-Brabantse Boxmeer. Die groei heeft er onder andere voor gezorgd dat de Nederlandse producent van diervoeding nu wereldwijd op 160 locaties actief is, van Canada en Noorwegen tot in Guatemala, Vietnam en China. “De grote uitdaging is om alles onder controle te houden, zeker als het verder weg is van Nederland.”

Verder lezen?

Log in en lees verder of maak hier uw persoonlijk profiel aan en ontvang als eerste het laatste securitynieuws. Speciaal voor u geselecteerd!

Dit veld is verplicht
Vul een geldige e-mailadres in
Dit veld is verplicht