Nieuws


Motiv lanceert NXTApps

‘We versnellen de digitalisering’

Bedrijven willen en moeten versnellen in hun digitale transformatie. Motiv ondersteunt die digitale transitie met een nieuw onafhankelijk label. “NXTApps ontwikkelt de volgende generatie applicaties die deze digitalisering faciliteert en versnelt”, aldus Vincent Kalkhoven, directeur Business Innovation & Development bij Motiv.

“Bij NXTApps draait het om snel, goed en veilig”, zegt Rohald Boer, businessmanager bij NXTApps. “We zijn in staat snel applicaties te ontwikkelen door de inzet van het low-codeplatform van OutSystems en we anticiperen snel op de evoluerende klantbehoefte door een kortcyclische aanpak. Dit geeft onze klanten de functionaliteit die ze nodig hebben. De extra toegevoegde waarde van NXTApps is de security die wij kunnen waarborgen door onze Motiv ICT Security-achtergrond.”

Succesvolle projecten
NXTApps heeft inmiddels diverse succesvolle projecten opgeleverd. Onder andere in samenwerking met Crossyn Automotive, een Advanced Analytics Platform voor de automotive industrie. NXTApps ontwikkelde voor dit platform mobiele applicaties die de verrijkte datasets uit het IoT-netwerk van verbonden voertuigen toegankelijk maken via mobiele telefoons en tablets, ongeacht het besturingssysteem.

Kalkhoven (foto) zal zijn functie bij Motiv combineren met die van directeur van NXTApps. “Bedrijven willen en moeten versnellen in hun digitale transformatie. De gehele keten van waarde creërende processen wordt hierbij tegen het licht gehouden en opnieuw ontworpen. Ik ben trots dat wij met NXTApps deze versnelling voor onze klanten mogelijk kunnen maken.”

Lees meer over